Saturday, November 20, 2010

Fixed gear bikes :)

Aku tak tahuu kenapaa aku tetiba tertarik dengan basikal neh , mungkin ramai sedang mengatakan tentang basikal nehh dan membuatkan aku rasa ingin tahuuu . ohh nehh lahh fixie kesayangan ataupun jantung hati korangg , ehh bagus bagus , dari korang merempit dekat luar kan then jatuh luka luka , darah sini sana eeiiiuuwww geli okehh , baik korang ride basikal tanpa berkata apa apa then bila naik basikal korang buat buat mcm nehh , whoshh whosshhh kasi rambut berterbangan kan , mcm what a relief ? aku main fixie . best siotttt .

*macam perempuan neh buatkann , korang buatlah kalau rambut korang panjang. haa

HAHA , jadi lebih baik korang main basikal kan bessttt , dari merempit tak tentu hala kan , lepas tuh boleehh keh korang buat rambut mcm tuh , rempit ada ? tak dek kann . HAAHA setakat tak pakai helmet biar rambut terkeluar , tak rasa nyaman , haha serius derr .



HAHA , nahh tengok gamba fixie nehh puas puas , lepas tuh kalau korang kaya , beli lahh semua bahan bahan dia lepas tuh pasang sendiri , aku tengok jeh kat tepi sambil makan aiskrim , okeh takk ? HAHA







*HAHA , lepas tuhh korangg mesti ajak jumpaa sebab fixie yang korang buat dengan peluh sana sini
tuh dah siaapp , dan korangg rasa mcm famous sikit sebab dah berjaya buatt :) YEYYY (!)



dan dan , aku pulakk , pinjam jehh fixie korang , fuuhhh terima kasih bg pinjam . alohhh sian korang kan penat penat buat, aku main pinjam jeh . Errr , aku memang sukaa pinjam sebab malas nak buat korang kan rajin , lepas tuh aku buat muka macam atas nehh , weehhh rasa mcm fantasthebest kebabommm semua ada . HHAHA . tak pehh , nanti aku minta pinjam kawan kawan aku sebab diorg sembang laju jehh pasal fixie , so mcm tuh aku pun nak lahh sembang laju pinjam fixie diorg , bolehh kan ? lagi lagi pinjam kat boyf confirm dia bagi terus tak payah pulangkan . *tipu tipu .

4 comments:

  1. FIXIE!! makwe addin yang baru en en?? *kening kening* HAHA.

    ReplyDelete
  2. HAHA , yeahh makwe addin yang baru T_T

    ReplyDelete
  3. HAHA minta abahh ? fuhh kompem dia tak bagi . bukan main pun sangatt

    ReplyDelete