Sunday, November 14, 2010

awak ♥



MAAFF , saya sangatt teruja dengan gambar nehh . err , saya sukaaa . awak ? auchh , saya suka dia . AHHH , jiwang lebih kau leeya . jangan mengada =.=' tak ada sapee suka kau buat mcm nehh , mcm nak menonjolkan sesuatu kpd orang ramai , err suka hati aku lahh belog aku kann . eiuuuwww , korang neh sempitt , mcm tak pernah jiwang kan ?




OMG , aku suka mcm neh . boleh percaya keh ? percaya lahh (: I love you , you love me we are happy family . auch auchh . hee menyampahh . sorry i takk berapa nak hafal lagu barney lahh . Oh no , so very the outdated leeya , kau neh kuno kehh lagu barney pun tak hafal padahal waktu zaman kanak kanak kau , kau selalu bukak barneyyyhhh . woittt . cohmeehh kan kan yang warna purple tuhh , err , warna favourite
♥ HAHA



Err , abang handsomee , saya suka awakk (: arrrggghhh



*bilalah aku nak dating dengan kau kan , aku nak fullkan memory dalam camera aku dgn gamba drama kau dgn aku (!)







p/s : the phone is not minee , Im just using NOKIA , not sony pfffttt =.='










I miss You , A.A (:

2 comments:

  1. ecece . gune hp dania laa plak .

    bground ta bpe cun . haha

    ReplyDelete