Sunday, November 28, 2010

Nik irfan & kamal adli (:






arrrghhh nik irfan dgn kamal adli nehh , adoyhh comel ? bolehh lahh muka diorg boleh tahan handsomee keh wehh ? kalau handsome tekan likee , eh bolehh pulakk mcm facebook padahal nehh kan belogsepottt , ewahhh . AHHAHA comel kan kan ? adoyhh nik irfan suara pun boleh tahan . first aku tahu dia dah lama dah , since abang sedara aku bg video suruh tengok gandingan dia dgn caprice lagu wedding dress tak salah . HAHA gadoh gadoh cakap mamat neh handsome lah apa lahh . Last last aku yang menangg ngeh ngeehhh best lawan , aku yang menang nanti . heh but kamal adli neh aku suka mcm tuh jehh tak deklahh mcm obses gilaa mcm setengah org tuh , orang minat jeh dah nak perang besar eeeeii budak kecik betol korg neh . HAHA naahhh , biarlahh manusia kan biasalahh tuhh orang minat artis (: lagi lagi korea , amek semuaa buat muka masam bila orang yang dia minat , orang lain pun minat jugak . shisshh *ehh pelik ayat neh -.-'



I like nik irfan & kamal adli (: but i prefer both for this while eh eh (!) Awwhh.




p/s: today's entry a bit shortyy then before (;

1 comment:

  1. Hi! please do visit our blog! we sell
    purely handmade products such as pouch,
    earrings, cards, hp strap, cute items!
    쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
    http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete